Un concert de jazz polonez va avea loc pe terasa Che Guevara din Piața Unirii. Vin la Cluj polonezii de la  Pawel Kaczmarczyk Audiofeeling Trio, aduși de Diesel Events 

Trioul este format din Paweł Kaczmarczyk – piano, Kuba Dworak – bass, Dawid Fortuna – drums.

Concertul va avea loc  în data de 31 mai 2017 de la ora 20:00.

 

Preţul biletelor este de 30 lei şi se găsesc la terasa Che Guevara Social Pub(Piaţa Unirii nr. 10) şi on line pe www.dieselevents.ro.

Despre formație

Paweł Kaczmarczyk  este unul dintre cei mai mari pianiști ai tinerei generații, compozitor, solist și leader de grup. Numit revelația jazz-ului polonez pe scena europeană este apreciat pentru virtuozitate, creativitate și o tehnica desăvârşită. Paweł Kaczmarczyk și-a făcut debutul la una dintre cele mai renumite case de discuri din Europa, ACT Music, alăturându-se astfel unor importante vedete precum Lars Danielsson, Esbjörn Svensson, Leszek Możdżer şi Nils Landgren. Albumul “Complexitate în Simplitate”, lansat la prestigioasa ACT Music în 2009, a deschis ușa carierei sale internaționale, Paweł Kaczmarczyk devenind cel de-al treilea muzician polonez (după Stańko și Wasilewski), care înregistrează la prestigioasa casă de discuri ca lider al propriei trupe. “Complexitatea în simplitate” de Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling a fost apreciat ca fiind albumul anului în sondajul organizat de Jazz Forum în rândul cititorilor, iar Paweł Kaczmarczyk a fost desemnat pianistul anului. Paweł Kaczmarczyk Audiofeeling este în turneu cu noul album “Something Personal”, lansat în 2015. Ultima piesă de pe album, denumita “Garana”, aminteşte prezenţa trio-ului pe scena apreciatului festival de jazz.

Concertul este organizat de Diesel Events cu sprijinul Institutului Polonez Bucureşti şi Green Hours Itinerant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.