13 iulie 2020

Pandemia COVID 19 trimite în vacanță Teatrul „Puck”

By In Teatru

Din cauza faptului că a crescut numărul celor depistați cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), atât la nivel național, cât și în județ, echipa Teatrului de Păpuși „Puck” a decis să-și suspende o parte din activitate.

Din grijă pentru sănătatea publicului și a angajaților, spectacolele care urmau să se joace în curtea Muzeului de Artă, atât în weekenduri, cât și cele programate în datele de 17 și 25 iulie, în parteneriat cu Iulius Mall, sunt anulate.

Continuăm activitatea în spațiul online cu povești din cadrul proiectului „AudioPuck – Poveștile copilăriei” (în română) și „AudioPuck – Basmele popoarelor (Népek meséi)” (în limba maghiară). Înregistrările sunt disponibile, în regim gratuit, pe site-ul teatrului www.teatrulpuck.ro. În această săptămână vor putea fi ascultate două povești noi: ,,Craiul zăpezii”/ „Hókirály”, în lectura actorului Urmánczi Jenő și ,,Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, în lectura actriței Andreea Bolovan.

Tot în spațiul online, veți putea viziona cel de-al cincilea episod din serialul ,,Domnul Păpădie și Prosop” joi, 16 iulie, de la ora 18, pe pagina de Facebook a instituției, în regim live.

Episoadele vor putea fi accesate și pe site-ul teatrului, în secțiunea specială: http://teatrulpuck.ro/domnul-papadie-si-prosop/.

Alte rețete divine, pregătite cu dragoste, puteți accesa aici: https://www.facebook.com/bucatariaidivina/.

Serialul propus de actrița Andra Ștefan are la bază păpușa ca instrument didactic. Astfel, vom descoperi tainele unor rețete sănătoase, inspirate din natură, pe care copiii le pot experimenta împreună cu părinții. Bucătăria devine, astfel, spațiu de joc și de creație.

 

Teatrul Puck își va relua activitatea din toamnă cu cea de-a patra ediție a Festivalului Stradal WonderPuck, organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, Asociația ESUA, Primăria Cluj-Napoca, AFCN (Asociația Fondului Cultural Național) și Clubul LIONS. Ediția din acest an va avea loc în perioada 11-13 septembrie, în Piața Unirii, Piața Muzeului, Curtea Muzelui de Artă din Cluj-Napoca și Castelul Bánffy din Bonțida.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.