28 octombrie 2019

(P) Cel mai nou model IQOS, 3 DUO, a fost lansat la Cluj-Napoca

By In Clio

Compania Philip Morris International, a lansat IQOS 3 DUO, în cadrul IQOS Store din Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca.

IQOS 3 DUO aduce funcționalități noi care ajută fumătorii adulți să facă mai ușor trecerea de la fumat la alternativele fără fum – o încărcare mai rapidă și un “stilou” mai rezistent, ce permite două utilizări consecutive, fără a fi nevoie de încărcare. Noul dispozitiv va fi vândut în magazinele din România începînd din 5 noiembrie.

“Lansarea IQOS 3 DUO reprezintă angajamentul nostru cu privire la investiția constantă în dezvoltarea și comercializarea de produse fara fum, fundamentate științific, ce pot ajuta milioane de adulți, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la o alternativă mai bună. Aceste îmbunătățiri și inovații continue ale dispozitivelor IQOS sunt esențiale în punerea în practică a viziunii noastre despre un viitor fără fum. În prezent, aproximativ 8 milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la țigări”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International.

Philip Morris intenționează ca, până în 2025, cel puțin 40 de milioane de fumători ai țigărilor din portofoliul propriu să facă trecerea la produse fără fum, iar cel puțin 30% din volumul total al producției să fie reprezentat de produse fără fum. În medie, 70% din fumătorii care trec la IQOS, renunță complet la țigări, ceea ce face ca această tehnologie să fie o alternativă la fumatul convențional.

În ultimii 15 ani, compania a investit peste 6 miliarde de dolari în cercetare științifică, în dezvoltarea și comercializarea portofoliului de produse fără fum. Peste 400 de oameni de știință, ingineri și specialiști sunt implicați în asigurarea unei evoluții constante a acestei categorii de produs.

Compania precizează că IQOS nu este lipsit de riscuri, acesta livrează nicotină, substanță ce creează dependență.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.