31 iulie 2018

(P) Cel mai nou magazin Gerovital al companiei Farmec s-a deschis în Iulius Mall

By In Actualitate

Compania Farmec,  cel mai mare producător român de cosmetice,  a deschis recent un magazin cu produse Gerovital în Iulius Mall. Este al 15-lea magazin de profil deschis de Farmec.

”Pe lângă oferta extrem de variată de produse pe care o pune la dispoziție cel mai nou magazin Gerovital, ne propunem să venim constant în întâmpinarea tuturor clujenilor cu evenimente și activări gândite special pentru ei. Astfel, am pregătit multiple noutăți și surprize, cu care vom continua să bucurăm toți admiratorii brandurilor noastre”, a declarat Mircea Turdean, directorul general Farmec S.A.

Compania  îi așteaptă pe toți vizitatorii până la data de 15 august cu o reducere de până la 20% la achiziționarea produselor din gama Gerovital Beauty.  O altă facilitate pusă la dispoziție de Farmec  doar în magazinele Gerovital este testul gratuit de dermoanaliză. Acest test durează circa 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, folosind anumite măsurători instrumentale specifice, care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Pe baza rezultatelor testelor de dermoanaliză, Consultanții de Frumusețe prezenți în magazin vor putea oferi tuturor clujenilor recomandări de produse, consultanță specializată și vor putea elabora scheme de tratament personalizate, adaptate necesităților specifice ale tuturor categoriilor de consumatori.  

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.