Spectacolul-lectură ”Cine spală oala de mămăligă?” va avea loc  luni, 19 decembrie, de la ora 18.00, la Teatrul Puck.

Este un spectacol  construit pe  o selecție de texte din volumul de poezie ”Mintea nu-mi dă pace”, semnat de Marius Petruța și din volumele ”Poveștile bătrânilor din munți”,  „Povești din velea pietrilor”, „Povestiri din alte vremuri și de azi”, de Daniel Tiutiu.

Evenimentul este produs de Viorica Samson Manea și este oferit gratuit publicului clujean cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Scriitorul și profesorul Daniel Tiutiu este un împătimit culegător de povești autentice din Munții Apuseni. Poveștile reînvie spiritul pur al oamenilor din aceste locuri și au un umor și o savoare cu totul aparte.

Coloana sonoră, interpretată live, este alcătuită din teme și melodii românești tradiționale prelucrate pentru flaut și pian de către organista și dirijoarea Edith Toth. Din echipa de artiști condusă de Viorica Samson Manea mai fac parte Alexandra Tarce și Radu Lărgeanu, actori ai Teatrului Național din Cluj și regizorul Camelia Hâncu. Spectacolul a fost jucat pe 3 decembrie în parteneriat cu Teatrul Prichindel din Alba Iulia fiind dedicat  Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. Vârsta minimă recomandată este de 12 ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.