Cea mai nouă librărie Cărturești se va deschide sâmbăta asta la Cluj, în incinta galeriei comerciale Platinia.

Ducem mai departe planul nostru de a ajunge acolo unde suntem chemați, în zonele în care cititorii au nevoie de noi, încercând să inițiem un dialog cu comunitatea lor, spun organizatorii. 

 
Inaugurarea va avea loc sâmbătă, 8 aprilie 2017, la ora 10:00 și va fi marcată de o promoție specială: primii 1300 de clienți vor primi cadou câte o carte, un ceai sau un CD cu muzică, la alegere.


 
Cu o suprafață de 257 metri pătrați, Cărturești Platinia va găzdui o selecție bine calibrată de cărți (în limbile română, engleză și maghiară), filme, albume de muzică, ceaiuri, accesorii, articole de papetărie, decorațiuni, delicatese, jucării și suveniruri – în total peste 18.000 de articole, care vor contribui la conturarea atmosferei specifice unei librării Cărturești.

Conceptul de amenajare aparține arhitecților de la Square One, care au semnat și design-ul altor librării Cărturești din București, Constanța și Iași, inclusiv Cărturești Carusel.
 
 Cărturești este o librărie-concept, dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Rețeaua Cărturești cuprinde un magazin online și 22 de librării fizice deschise în București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța, Arad, Suceava și Ploiești. Peste 900 de evenimente culturale sunt găzduite anual în librăriile Cărturești. Dintre proiectele proprii desfășurate în Cluj cel mai important este Someș Delivery, eveniment-manifest de urbanism, arhitectură și arte.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.