Din 24 noiembrie până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub umbrela Târgului de Crăciun.

De la piese de teatru pentru copii, la diverse concerte și  interpretări artistice pentru adulți, toate  sunt activări care pun în mișcare familia, care armonizează Piața Unirii și îi adună pe toți laolaltă.

Pe lista celor mai sonore nume de artiști se numără: Voltaj, Smiley, Mirabela Dauer, Analia Selis, Robin and the Backstabbers, Fără Zahăr, Moonlight Breakfast.
Ce aduce weekendul 24 – 26 noiembrie

Ziua de 24 noiembrie vine cu trei mari surprize din partea organizatorilor Târgului de Crăciun:

Deschiderea oficială a Târgului împreună cu aprinderea luminilor de Crăciun din Piața Unirii urmat de concertul Young & Famous Orchestra cu spectacolul “Lights of joy” care acordă un accent deosebit muzicii clasice, ca parte însemnată a vieții culturale românești. Aceștia își doresc să îmbine conceptul de concert simfonic cu abordarea modernă a tânărului ascultător. Pe scena de la Cluj, artiștii  vor încerca să redea sărbătorile anilor `60 punând accentul pe familie și pe atmosfera din casă.

Lansarea oficială a videoclipului trupei Hara, care se numește sugestiv „Ne vedem la Cluj”. Îl vom urmări împreună cu membrii trupei și vom cânta unele dintre cele mai îndrăgite piese ale acestora.

Distracția continuă pe parcursul întregului weekend: spectacolul de teatru oferit de Reactor Cluj, intitulat „Proteine Fluorescente” – în data de 25 noiembrie, “Povești la gura sobei” oferite de Asociația Urbannect – în data de 26 noiembrie, Școala de muzică Voltaj Academy și trupa Voltaj în aceeași dată.

 

La Târgul de Crăciun și la evenimentele din 24 noiembrie până în 31 decembri organizatorii au pregătit ateliere la Căsuța lui Moș Crăciun, concerte de muzică ușoară și colinde, teatru, spectacol de tango interactiv, concerte de muzică clasică, folk, spectacolul pentru cei mici FROZEN – Tărâmul de Gheață.

Programul complet îl găsiți AICI dar și pe materialele de la Centrul Info din Piața Uniri, conform  lui  Mihai Oprean, coordonatorul Târgului de Crăciun.

 

Ce surprize vor fi la Târg

 Conceptul nou al Târgului de Crăciun pune accent pe placul tuturor membrilor din familie, astfel că indiferent de vârstă, gusturi și capricii, programul evenimentelor este gândit pentru a-i bucura pe toți.

Vor concerta trupe renumite și artiști cum ar fi Voltaj, Robina and the  Backstabbers, Byron, Fun Factory, Admiral C4C, Școala de muzică THE BEAT, Moonlight Breakfast, Blue Velvet, Bluehays, Petra Aker, Two to tango, Smiley, Proconsul, Vunk, DJ Le Minion, DJ Vlad Bretan, Mirabela Dauer, Bosquito, Trupa Natif, Analia Selis, Monica Anghel, Școala de Muzică Voltaj Academy, Seven.

Iar pentru cei mai tineri și veseli omuleți din familie, programul Târgului se arată plin de surprize:
TĂRÂMUL DE GHEAȚĂ MUSICAL, CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN CU ATELIERE CREATIVE PENTRU CEI MICI, TRAMVAIUL LUI MOȘ CRĂCIUN, FAMOUS ART.
Programul complet și modificările care ar putea să apară vor fi postate pe pagina de Facebook a Familionului de Crăciun: https://www.facebook.com/TarguldeCraciunClujNapoca/ și pe Website: www.familiondecraciun.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.