28 ianuarie 2015

Noutăţi la UNTOLD FESTIVAL ! Fatman Scoop, ATB, Tinnie Tempah vin la Cluj

By In Cooltura

Noi artişti ai fost anunţaţi astăzi prin newsletter de către organizatorii UNTOLD Festival, cei de la Federaţia SHARE.

Astfel, revine la Cluj celebrul DJ-ul și producătorul ATB, unul dintre veteranii scenei electro. Acesta se întoarce în România după o absență de 3 ani și va mixa pe stadionul Cluj Arena.

ATB

Tinie Tempah a lansat o nouă piesă la sfârșitul anului trecut, Tears Run Dry. 2015 însemnă pentru el un turneu mondial. În cadrul festivalului va urca pe scena Cluj Arena. Cunoscutul rapper este și un fashion icon, numit unul dintre cei mai stilați britanici. În această perioadă are rolul de ambasador la Men’s Fashion Week în Londra.

FATMAN SCOOP is coming to town!
FATMAN SCOOP vine la Cluj. Starul american de hip-hop, câștigătorul a 2 Grammy Awarduri este cunoscut pentru prezența lui extrem de energică pe scenă.  De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair și cu românca noastra Claudia Cream la piesa Just a Little Bit.
Are emisiune săptămânală la Full Throttle Radio Worldwide alături de DJ. Mr. Vince. Cea mai recentă colaborare a lui este cu Hardwell – Dont Stop the Madness.

fatt

Duo-ul suedez Cazzette au performat în repetate rânduri alături de Avicii si vin si eu pe Cluj Arena.

Producătorii și DJ-ii Third Party adună de fiecare dată un public impresionant.

Noi locaţii Untold Festival

Organizatorii au anunţat că stadionul Cluj Arena și Sala Polivalentă vor fi scenele principale.  În Piața Unirii și Piața Muzeului vor fi  amenajate scene pe care vor urca cu preponderență artiști din România.

Parcul Central va fi zona de pre-festival, unde pe lânga scena dedicată trip-hop, jazz și reggae, vor fi amenajate zone speciale de chillout, de târg și de multe alte activități conexe care pe timp de zi vor distra participanții.

Cluj Arena Underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice.

UNTOLD FESTIVAL ARE loc pe 31iulie-2 august. Un abonament pe patru zile costă 249 de lei. S-au vândut până acum 15.000 de abonamente. Acestea se găsesc pe eventim.ro si se ridica de a Agenţian Teatrală, Daisler Print House, Euphoria Biergarten, Fabrica de Bere Ursus şi Sediul KMDSZ (Avram Iancu nr.21).

 

 

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.