qebra trupă de symphonic power metal metal finlandeză Nightwish revine în România!

Muzicienii pornesc la finalul acestui an într-un turneu cu o nouă producție, un convoi de tiruri  angrenate în cel mai ambițios proiect de până astăzi al formației, pe un traseu care include un concert în București, la scurt timp după Praga. Turneul va continua prin Budapesta și se va încheia cu un show pe Wembley Arena.

ARTmania prezintă concertul din România pe  10 decembrie 2015, unul dintre cele 20 de show-uri organizate în turneul de promovare Endless Forms Most Beautiful.

Arch Enemy și Amorphis, invitați pentru încălzirea atmosferei concertelor Nightwish din acest turneu, aduc evenimentul de la Romexpo aproape de nivelul unui festival ideal qpentru publicul fidel muzicii metal.

Biletele pentru show-ul Nightwish, Arch Enemy și Amorphis din 10 decembrie, sunt disponibile în sistem ramburs, prin formularul de comandă afișat mai jos. Biletele sunt disponibile şi online în rețelele EventimMyticket sau în magazinele partenere: Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești.

Preturile acestora sunt AICI

nightwish_70x100_poster

“Endless Forms Most Beautiful”, albumul de studio cu numărul opt al  trupei finlandeze celei mai cunoscute trupe de symphonic power metal, a fost lansat în Europa pe 27 martie 2015. Este primul disc al formației cu noua solistă, Floor Jansen și alături de Troy Donockley, care a trecut de la statutul de invitat, la cel de membru cu drepturi depline. Este și primul material fără bateristul Jukka Nevelainen, care a luat o pauză de la activitatea formației din cauza insomniei cronice de care suferă, fiind nevoit să abandoneze înregistrările albumului și turneul mondial de promovare al acestuia. Astfel, partea de percuție a fost preluată de Kai Hahto, cel pe care fanii ARTmania l-au putut vedea alături de Swallow The Sun la ARTmania Festival Sibiu 2010.
>Tuomas Holopainen, liderul trupeoie un citat celebru din cartea “Originea speciilor”, publicată de naturalistul Charles Darwin în 1859: “endless forms most beautiful” (în traducere, “forme nenumărate dintre cele mai frumoase”) descrie evoluția speciilor de la un strămoș unic comun către cele mai variate organisme vii. Albumul “se concentrează pe ideea că toate ființele vii de pe pământ sunt înrudite unele cu altele, dețin o origine comună și de aceea toată lumea este la același nivel”, declară Tuomas. “Totuși, această idee nu trebuie să degradeze omenirea, ci simbolizează o comuniune la mai multe niveluri de profunzime.” Nightwish conectează prezentul, trecutul și viitorul într-un întreg perfect,“Endless Forms Most Beautiful”.

Pentru cele mai recente detalii despre evenimentul Nightwish la București și comunicări rapide, accesați pagina dedicată AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.