Organizatorii festivalului Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre și primul festival din lume alimentat cu energie eoliană, au încheiat cu succes alături de Grupul CEZ în România, campania The Green Challenge. Campania s-a încheiat în largul Mării Negre, pe un catamaran și trei veliere, cu o nouă premieră mondială: primul DJ performance din lume, alimentat cu energie verde. Astfel, nici pentru mișcare, nici pentru alimentare nu s-au folosit deloc combustibili fosili, ci doar energia verde produsă de vânt. 

Câștigătorii concursului The Green Challenge au avut ocazia să se distreze o zi întreagă pe apă, alături de prieteni. Experiența oferită câștigătorilor de Neversea și Grupul CEZ în România a fost completată de un show de kite-uri și cursuri de Stand-up Paddle, activități 100% green, la care au putut participa toți invitații dornici să se bucure de acest sport. 

Pe tot parcursul petrecerii exclusiviste, participanții s-au bucurat de muzica DJ-ului MarkAzzeko, care, timp de 6 ore, și-a alimentat echipamentele muzicale cu energie verde provenită de la bateriile ambarcațiunilor personalizate. Pe lângă accesul la party, câștigătorii campaniei The Green Challenge au primit invitații duble la festivalul Neversea 2021.  Transportul, cazarea și mesele au fost asigurate de către organizatori și parteneri, iar invitații au avut surpriza să descopere în camerele de hotel și cadouri personalizate cu șepci Neversea, lanyard-uri Neversea, baterii externe CEZ, genți waterproof și alte surprize.

CAMPANIA ,,THE GREEN CHALLENGE”, PENTRU O EDIȚIE NEVERSEA ȘI MAI VERDE, ÎN 2021

Campania The Green Challenge a fost lansată de organizatorii Neversea și Grupul CEZ în România, cel mai mare producator privat de energie verde din România, pentru a încuraja sustenabilitatea și protejarea mediului. Fanii care s-au înscris în concurs au avut posibilitatea să adopte o turbină eoliană din Parcul Eolian Fântânele-Cogealac și astfel să producă energie electrică verde, pentru alimentarea ediției de anul viitor a festivalului Neversea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.