Expoziţia “Muzeul păpuşilor”, aflată la cea de-a şasea ediţie, va avea vernisajul joi, 8 august, de la ora 12.00, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, informează un comunicat al instituţiei.  Expoziţia este organizată împreună cu Teatrul de păpuşi Puck.  Vizitatorii vor putea să admire cele mai frumoase marionete şi decoruri din spectacole de la Teatrul de Păpuşi “Puck”.

“Va fi ceva spectaculos. Noi întotdeauna facem această expoziţie împreună cu Puck ca să dăm posibilitatea publicului, părinţilor cu copii să admire ceea ce au putut vedea sau au ratat în stagiunea încheiată nu de mult” a declarat pentru clujulcultural.ro directorul Muzeului de Artă, Călin Stegerean.

Astăzi este ultima zi în care la  Muzeul de Artă clujean mai poate fi admirată expoziţia “Peisajul. Teme clasice ale picturii”. Până în luna septembrie, la Muzeul Naţional de Artă Cluj poate fi vizitată impresionanta expoziţie  “Thorma János şi colegii, discipolii săi”, cu lucrări ale “Şcolii de la Baia-Mare”. Expoziţia este deschisă până pe 1 septembrie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.