10 iulie 2018

“Muse: Drones World Tour”, film cu imagini spectaculoaase din drone

By In A 7-a

Filmul “Muse – Drones World Tour” va rula la Cinema Florin Piersic, joi, 12 iulie, ora 20.00. Filmul este dedicat ultimului tur mondial al trupei rock Muse, un tur spectaculos, care a folosit drone care au filmat tot turneul. Pelicula prezintă imagini spectaculoase și reprezintă încununarea celui mai recent album al trupei rock, turneu desfășurat în perioada 2015-2016 cu peste 130 de concerte pe tot mapamondul.

Cunoscuți pentru inovația continuă în ceea ce privește producția lor scenică, turneul a fost ocazia perfecta pentru formație de a concerta pe o scenă rotundă amplasată la mijlocul arenei, designul și configurația scenei oferind fanilor o experiență senzorială audio- vizuală la 360 de grade.

 Conceptul în jurul căruia a fost construit acest turneu este prezența dronelor, care au zburat în mod autonom deasupra scenei și a publicului, alături de proiecții uriașe care au interacționat cu membrii trupei pe scenă. Acest spectacol, cu LED-uri și lasere, a completat perfect repertoriul deja celebru al trupei, cu piese cheie precum “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” și “Knights of Cydonia.”

 

Showul conține filmări și  înregistrări ale mai multor concerte,  și include efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum, împreună cu scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei în introducere, oferind o experiență cinematografică de neratat pentru fanii muzicii.

Despre film:

Regizor: Tom Kirk, Jan Willem Schram

Formația: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard

Durata: 90 minute

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!