13 iunie 2014

Mulţumim de sprijin, Andi Vanca, Pr Manager Electric Castle!

By In Actualitate

Situaţia tensionată dintre organizatori şi o serie de instituţii media, creată prin neacordarea unei singure acreditari siteului Clujulcultural.ro de către Agenţia PR&More Cluj-Napoca, dar si pentru alte  cotidiane online locale a fost detensionată de responsabilul de comunicare al Electric Castle, Andi Vanca. Agenţia PR&More a dovedit rea voinţă anulând nejustificat acreditarea, după ce a acordat-o iniţial siteului clujulcultural.ro. Ziariştii de la Ziar de Cluj.ro, care au primit acreditări, au anunţat că se solidarizează cu cei care nu au primit şi au refuzat acreditările invitând presa clujeană la boicotarea festivalului.

“Feedback-ul presei locale ne-a oferit o noua perspectiva prin care am decis sa mai acordam 10 acreditari pentru presa locala. Am facut invitatiile celor ce doresc sa se acrediteze, ei urmand sa decida daca vor da curs sau nu invitatiei noastre. Anul acesta dorim sa fim Bigger, Stronger, Better. Pentru acest lucru dorim sa stim ca avem si sprijinul presei locale si ca putem conta si pe relatarile lor de la fata locului”, a declarat Andi Vanca pentru ZiardeCluj.ro 

Vanca BUN

Andi Vanca, PR Manager Electric Castle Festival

Andi Vanca a a înţeles importanţa acreditării reporterului siteului Clujulcultural.ro dar şi al celor de la ZiardeCluj.ro, Cluj-am.ro şi cotidiantransilvan.ro, neacreditaţi iniţial. Situaţia s-a rezolvat.

 

Mulţumim frumos pentru înţelegere, mister Andi Vanca!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.