30 septembrie 2017

Mii de clujeni la DelaHoya#21

By In Cooltura, Special

Rock alternativ, indie, muzică electronică, o scenă open air în premieră, showuri atractive la FORM/SPACE și Sala Polivalentă au adus mii de clujeni la ediția a 21-a primul festival de muzică electronică din România, DelaHoya.

A început de după masă și s-a încheiat dis de dimineață. O noapte plină, cu concerte diverse. Afară a fost frig, 11 grade la ora 23.00 dar și așa fanii trupei indie Robin and the Backstebbers au dansat în fața scenei unde au cântat favoriții lor.

Scena open – air de la DelaHoya. Foto Clujulcultural.ro

Organizatorii s-au străduit să amenajeze frumos pentru activitățile de peste zi, când e cald.

Frigul însă și-a spus cuvîntul. Amatorii de muzică rock alternativ au intrat la concertul celor de la Grimus, ora 24.00, la FORM/Space iar fanii muzicii electronicii au mers la Polivalentă unde îi așteptau artiști detalia celor de la Wilkinson.

Grimus a avut parte de circa 100 de fani care au dansat și cântat alături de trupa clujeană 

Imediat după ce Grimus a încheiat la FORM a început Wilkinson la Polivalentă. Scena a arătat superb iar jocurile de lumini au fost extraordinare. Participare de mii de fani au făcut  atmosferă la acest show și la cele care au urmat.

Organizatorii nu au încă la această cifrele definitive ale participării din prima seară. Revenim cu info cum le primim.

De la Wilkinson am fugit înapoi la celebrii Dub Pistols, la FORM/SPACE, acolo fiind o atmosferă de mare show. Britanicii de la Dub Pistols sunt foarte iubiți la Cluj, au un succes fantastic la public, care le știe muzica, versurile și îl idolatrizează pe liderul trupei britanice, Garry.

Astăzi e ziua a doua DelaHOYA.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.