Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ajunge la a treia editie, eveniment programat pentru perioada 12-15 August 2015, in aceeasi locatie, terenul de biatlon din Râşnov.

La festival vor concerte nume grele ale sferei mondială de death, doom, trash, power metal !

At the Gates, Biohazard, Moonspell, Ensiferum, Marduk, Kataklysm sau Enslaved sunt doar o parte din trupele renumite ale genului care vor concerte la Râşnov.

rockstadt1

Abonamentele au fost puse în vanzare de  miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 00.00 !

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare, ca si in 2014, vor exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel. organizatorii subliniaza faptul ca nu vor exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

ref_2015

 

Pretul abonamentelor pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 va fi urmatorul:

* 10 septembrie – 11 octombrie = 100 lei

* 12 octombrie – 15 februarie = 130 lei

* 16 februarie – 12 iulie = 160 lei

* 13 iulie si pe durata festivalului = 200 lei

* Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei = meet and greet cu artistii

 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

* eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

* myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

* bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Paza festivalului va fi asigurata echipa  Rockstadt Extreme Fest.

“Paza in camping cat si in interiorul festivalului va fi asigurata 24/24 de ore – pe parcursul celor 4 zile de festival – de o firma de paza ce in primul rand intelege acest fenomen muzical si manifestarile adiacente, intocmai pentru a nu exista incidente nedorite si deloc necesare. Confortul si libertatea publicului au fost principalul criteriu in alegerea dispozitivului responsabil cu paza zonelor de camping si festival.

 

In paralel, in fata scenei vom avea propria noastra echipa, ‘Rockstadt Security’, insemnand 5 oameni cu experienta in domeniu, in primul rand rockeri, oameni care inteleg fenomenul, oameni ce depun pasiune in ceea ce fac.

 

Mentionam ca nu va exista absolut nicio limitare cu privire la crowdsurfing, moshpit, wall of death, etc. Daca trupele vor dori ca publicul sa urce pe scena, noi nu putem face decat sa ii incurajam, la fel cum vrem sa incurajam toate manifestarile amintite mai sus. Dorim ca libertatea sa aiba cel mai mare pret in fata scenei.  Cei 5 din fata scenei vor fi acolo pentru a va  ajuta si totodata a incuraja! Desigur, va exista si ‘celebrul’ furtun cu apa de la editia din 2014”, au comunicat organizatorii.

 

Rockerii care vin cu cortul au la dispoziţie un camping bine amenajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.