26 ianuarie 2015

Mesaj de susţinere pentru Cluj Capitală Europeană a Tineretului de la Martin Shultz

By In Special

Federaţia SHARE, structura de organizaţii de tineret care coordonează titlul primit de Cluj-Capitală Europeană a Tineretului a postat pe contul de Facebook un mesaj de susţinere din partea unui important oficial european, Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European.

European Parliament - Martin Schulz

Martin Schulz

 

Schulz a scris pe contul său de Facebook următorul mesaj:

This year´s European Youth Capital is the Romanian city Cluj-Napoca, right in the heart of Transylvania. I support their mission and encourage the youth to actively participate and lead society towards a better future for them and their children. It is all about talent, connecting youth and delivering a positive message to young people. You are young Europeans, help us build a better Europe! – Capitala Europeană a Tineretului din acest an este orașul românesc Cluj-Napoca, din inima Transilvaniei. Susțin misiunea lor și îi încurajez pe tineri să participe activ și să conducă societatea către un viitor mai bun pentru ei și pentru copiii lor. Este vorba despre talent, despre a conecta tineretul și a le transmite un mesaj pozitiv tinerilor. Sunteți tineri europeni, ajutați-ne să construim o Europă mai bună” a fost mesajul lui Schulz.

Federaţia SHARE are în acest moment calendarul de evenimente aproape de definitivare. Cel mai important eveniment este festivalul Untold, din final de iulie, avându-i cap de afiş pe DJ-ii Avicii şi David Guetta, la care s-au vândut deja 15.000 de abonamente.

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.