1 iulie 2015

MESAJ. Ce le transmit organizatorii Electric Castle participanţilor la festival

By In Cooltura, Special

Organizatorii Festivalului Electric Castle, cei de la Boiler Events, au adresat astăzi pe contul de Facebook al festivalului cuvinte de mulţumire la adresa “electricilor” care au răbdat începutul ploios al festivalului, care a îngreunat situaţia şi cu care organizatorii nu s-au sfiit să lupte. Ploaia mocănească şi noroiul creat de aceasta pe domeniul palatului Banffy, unde are loc Electric Castle a dat bătăi de cap atât fanilor cât, mai ales, organizatorilor.

Reportaje  marca clujulcultural.ro, din prima şi a doua zi, zilele ploioase la Electric Castle,  puteţi citi AICI, AICI şi AICI

Cu toate acestea, “electricii” nu s-au speriat, au venit în număr mare şi s-au distrat copios, într-o atmosferă de zile mari în care ploaia a fost încorporată în entuziasmul general. Dacă la ediţia numărul doi, din 2014 au venit 79.000 de “electrici” anul acesta au venit 97.000 !

Clujulcultural.ro redă mesajul celor de la Electric Castle către cei 97.000 de participanţi:

Nu avem destule cuvinte sa va spunem cat a crescut dragostea noastra pentru voi. In ciuda vremii si a greutatilor, ati redescoperit bucuriile simple ale vietii: ati dansat in ploaie, v-ati jucat in noroi, v-ati ajutat unul pe altul si ne-ati demonstrat din nou ca sunteti cei mai frumosi oameni. Anul acesta am devenit unul. Va multumim ca ati avut incredere in noi!
Thank You!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.