8 mai 2015

Menages a trois, o comedie irezistibilă la Teatrul Naţional

By In Actualitate, Teatru

Teatrul Naţional prezintă sâmbătă seara comedia Menages a trois după Neil Simon, în regia lui Sorin Misirianţu, de la ora 19.00.

Doi ziarişti faliţi vor să vândă un ziar cu un nume care ar putea fi chiar cel al destinului lor financiar – Colaps. Unul dintre ei iese cu doamna în vârstă care le închiriază apartamentul, pentru a scuti banii de chirie. În apartamentul de vizavi se mută o tânără superbă (actriţă – Anca Lăcusteanu). Unul dintre ziariști face o pasiune nebună pentru tânăra vecină. Din acest moment, lucrurile se complică.  Piesa este o comedie irezistibilă, care aduce realul la limitele absurdului şi invers.

Cine joacă?

Ioan Isaiu – un actor complet – de teatru și  film. După un come-back spectaculos din Noua Zeelandă și Singapore, actorul lucrează la serialele realizate de trustul Media Pro și joacă în mai multe piese de teatru, demonstrând că dragostea dintâi nu se uită – în anii 1995-2001 a fost actorul Teatrului Național Cluj.

 

Anca Lăcusteanu poate fi văzută în Cluj în spectacolele Shakespeare, I love you, Norway. Today, Edith Piaf, Serbia, mon amour,

 

Sorin Misirianțu este și cel care semnează regia acestei comedii.

Afis Menage a trois

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.