Spectacol inedit de teatru de club, mâine, 17 martie, ora 21.00, la Diesel Cafe cu Dudu Isabel, renumitul solist clujean al trupelor rock Vespera şi Seven, care a participat la Vocea României. În prezent acesta derulează un proiect cu trupa Speak Floyd.

Acesta va juca în piesa Marylin Manson Superstar, spectacol al cărui secenariu şi regie aparţine lui Sorin Misirianţu, actor şi regizor la Teatrul Naţional, în acelaşi timp şi promotor asiduu a teatrului de club în Cluj.

DIESEL-TeatrudeClub_decembrie 2014_Plasme

Un spectacol despre viata controversata a marelui rock-star Marylin Manson.  Veţi trăi senzaţii tari ascultând muzica lui, într-o interpretare de excepţie a lui Dudu Isabel! Un show de teatru, muzică, efecte video şi ecleraj, anunţă organizatorii!

“Piesa a fost ideea lui Sorin Misirianţu. Pentu mine această piesă a însemnat oportunitatea de a intra în pielea şi mintea personajului Marylin Manson. Nu a fost uşor, a necesitat multă muncă şi atenţie. Manson e un personaj complex”, a declarat pentru clujulcultural.ro solistul Dudu Isabel. 

Preţul unui bilet este de 20 Lei.  Toate băuturile de la bar au reducere 20%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.