20 august 2013

Mare succes clujean la Festivalul de film de la Sarajevo !

By In A 7-a, Actualitate

Filmul “O vacanţă la mare” (Holiday at the Seaside) a câştigat Marele Premiu al sectiunii Sarajevo City of Film în valoare de 2000 de euro. Decizia juriului a fost unanimă.  Pelicula a fost proiectată în faţa a 3000 de spectatori, scrie paginadefilm.com.

Filmul  spune povestea unei zile din viaţa unei familii care se pregăteşte să plece in concediu la mare. Amalia, fiica de 13 ani, se confrunta cu prima ei menstruatie. Avand o mama severa si distanta, Amalia incearca sa gaseasca singura solutii. Dar curand, menstruatia va fi cea mica problema pe care o are Amalia.

Filmul a fost regizat de Cristina Grosan, absolventa a Facultatii de Teatru si Televiziune, UBB Cluj-Napoca,  iar scenariul a fost scris impreuna cu Stefan Statnic. In rolul Amaliei joacă Mara Purza, iar în rolul partintilor Andreea Vasile si Stefan Statnic. Filmul a fost editat de Anna Meller si produs de Dora Nedeczky. De dezvoltarea proiectului s-a ocupat Alex Trălă

Filmarile s-au desfasurat in Sarajevo, filmul fiind unul din cele trei selectate in 2013 pentru finantare in cadrul programului Sarajevo City of Film, initiat de Festivalul International de Film de la Sarajevo.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!