Ediţia a treia a evenimentului intulat We Love Retro, la concurenţă cu meciurile din grupele Euro 2016, a reuşit să mobilizeze publicul nostalgic să vadă la lucru vedere ale anilor 90.

Organizatorii au gîndit un eveniment în două seri: prima dedicată “rockului”, dar a fost mai mult pop, să zicem cum excepţia veteranilor clujeni de la Semnal M,  pentru că Smokie şi Bonnie Tyler cântă un pop mai mult decât rock şi o a doua seară cu vedete mari ale anilor 90, Dr. Alban, E – Type, Mr. President şi No Mercy. Pe scenă a urcat sporadic şi impresarul acestora…Nana.

retrooooooo

Ziua rock

Prima seară a debutat pe acordurile trupei Semnal M, cu celebra  “Bal la Apahida”. După primele două piese, pe scenă li s-a alăturat membrilor formaţiei şi mezzosoprana Iulia Merca, fiica regretatului Iuliu Merca. Publicul a fredonat alături de Semnal M refrenele care au adus succes trupei vechi de 40 de ani.

semnal m

Au urmat veteranii de la Smokie, care au încîntat pe cei 4000 de clujeni care au venit joi la concert. Împreună cu publicul, Smokie a sărbătorit 41 de ani de la succesul piesei  “If you think you know how to love me” dar publicul a fost în delir la celebra “Living next door to Alice”.

smokie

Seara a fost încheiată de recitalul artistei britanice Bonnie Tyler care a uimit clujenii cu timbrul său vocal inconfundabil, neafectat de trecerea timpului! Artista a cântat două ore!

bonnnie

 

Seara disco-dance

Ziua a doua a We love retro a început cu conferinţa de presă a celor patru invitaţi: E-Type, Mr. President, Dr. Alban şi No Mercy.

A fost show total la ea, iar clujulcultural.ro a scris pe larg AICI

DSC_0027

Faţă de prima seară, Polivalenta a fost arhiplină, A fost saună dar publicului nu i-a păsat! A dansat, s-a distrat, a cântat alături de legendele anilor 90! Şi s-a hidratat la standurile cu apă şi bere (7 lei tokenul) unde s-au băut tone de lichide! Atmosfera a fost încinsă şi la propriu şi la figurat, rezultând un show de zile mari, de neuitat.

Iancu Şerbănescu, organizatorul evenimentului a declarat pentru clujulcultural.ro că acesta va avea loc şi in 2017, deşi ca reţetă financiară, după prima seară nu stă bine dar speră să echilibreze cu seara a doua. Ceea ce credem să s-a si întâmplat .

public

RETROOOOO
Show total la We love retro
president
Mr.President
alban
Dr. Alban (c) eclujeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.