26 octombrie 2015

Lou Bega i-a dus pe clujeni înapoi în anii ’90, la We love Retro Party

By In Cooltura, Spectacol
Vom petrece într-o capsulă a timpului în care eu sunt capitanul”, i-a asigurat David Lubega, cunoscut ca Lou Bega, pe cei ce se vor alătura celei mai mari petreceri retro a anului la Cluj. Acesta s-a arătat plin de energie pozitivă la conferinţa dinaintea concertului de vineri seară. A lăudat frumuseţea româncelor, s-a arătat foarte încântat de Cluj şi a dovedit cât de repede şi corect prinde cuvintele româneşti. Acesta a dezvăluit cum îi face în 2015 pe oamenii să fie înnebuniţi  după muzică anilor ’90.
“Muzica anilor ’90 este foarte plăcută şi să mergi înapoi în acea perioadă este că şi cum te-ai întoarce la o amintire plăcută pentru mulţi dintre noi, într-o perioadă istorică frumoasă, pentru că acei ani au fost mai plini de pace şi muzica acelor ani era una mai uşoară. Reuşim să facem oamenii să petreacă alături de noi prin energia pozitivă pe care o oferim şi care se întoarce înapoi la noi”, a spus artistul de origine germană. 
DSC_1623

Nana (dreapta) si Lou Bega, legende ale muzicii disco si dance ale anilor 90

Întrebat cum l-a afectat trecerea de la CD la mp3, apariţia internetului şi implicit a pirateriei, acesta simte că a prins ultimul tren deoarece s-a lansat chiar în perioada în care a început dificila tranziţie.
“Nu este uşor. Piaţa s-a schimbat foarte mult. În ziua de azi nu este uşor, trebuie să fii divers, dar partea bună este legată de concerte. Trăieşti din faptul că urci pe scenă şi o împărţi cu oamenii. La început ne-am opus internetului, după care n-am lăsat duşi de val pentru că are foarte multe părţi bune. Văd în audienţă tineri care nu erau pe lume în anii ’90 şi practic acum te descoperă tocmai datorită internetului. E ca şi cum noi l-am descoperit pe Elvis când eram tineri”, a spus Lou Bega
DSC_1631
Record pentru Sala Polivalentă: 160 de efecte 
Artistul Nana a fost şi el prezent la conferinţă, organizatorii fiind într-o colaborare de viitor cu acesta, pe parte de consultanţă, de ales trupe şi de show în sine. Organizatorii au lansat cu această ocazie We Love Retro, un brand pe care doresc să îl dezvolte alături de Nana.
“Succesul de anul trecut ne-a convins că este o zonă în care putem să ne dezvoltăm şi în care publicul clujean crede. Am reuşit anul trecut să facem un record de audienţă de peste 8.000 de oameni, iar anul acesta îl vom depăşi. Am crescut foarte mult. Se vor vedea în timpul spectacolului lumini, efecte, sonorizare, ecrane, şi pentru prima dată în Sala Polivalentă vor fi 160 de efecte speciale, lumini, artificii”, a spus organizatorul evenimentului, Iancu Șerbănescu. 
Pe lângă Lou Bega, vor întreţine atmosfera retro a anilor ’90 nume că Labouche, Cptain Jack, Down Low şi Bomfunk MC’s (DJ set).

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.