27 septembrie 2014

Linia de Producţie propune trei spectacole de teatru independent la Fabrica de Pensule

By In Actualitate, Teatru

Fabrica de Pensule invită publicul la trei spectacole care fac parte din stagiunea Linia de producție. Linia de producție este un program derulat în spațiul de artă contemporană Fabrica de Pensule, care aduce publicului clujean spectacole de teatru și dans contemporan proaspete, realizat de artiști tineri din România. 

Spectacolele invitate în perioada următoare vin din Cluj și București:

Pescărușul. Ultimul act (duminică, 28 septembrie 2014, ora 20.00) un spectacol de teatru-concert  regizat de Carmen Lidia Vidu, inspirat de al patrulea act al piesei “Pescărușul” de A.P. Cehov

pescarusul.ultimul act (4)

Instantaneu din PescăruşulDupă Traian și Decebal (miercuri 1 octombrie 2014, ora 20.00), un spectacol realizat de Paul Dunca și Mihaela Michailov, despre istoria orală a martorilor expuși la controlul vieții de zi cu zi dinainte de 1989, care ne adresează întrebarea: a existat o viață gay în România?

Advertego (duminică, 5 octombrie 2014, ora 20.00), spectacol de teatru realizat de trupa clujeană Váróterem Projekt, rezultatul unui experiment (auto)ironic de a ocoli clișeele.

Linia de producție continuă în perioada următoare și cu o serie de întâlniri cu profesionști din domeniul culturii și al artelor spectacolului, menite să creeze un spațiu de întâlnire și discuție între tineri interesați de subiecte precum organizarea unui festival, ce este performance, cum se face un casting, ce înseamna critica de teatru și dans și cei cu experiență în aceste domenii.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.