Filmul american “Legenda lui Hercule” este atracţia cinematografică a săptămânii la Cluj-Napoca. Filmul este o nouă ecranizare a legendei eroului grec.

hercules-the-legend-begins-224772l

Pelicula rulează în 3d la cinematograful Florin Piersic, de la ora 17.00, 20.00 şi 23.00. Un bilet de intrare costă 15 lei.

Kellan Lutz (din saga Amurg) are o şansă la celebritate în Legenda lui Hercule, un film semnat de Renny Harlin, cu forţosul actor preschimbat ca prin minune din vampir în semizeu titular. În Grecia antică, o regină cade pradă dorinţei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic şi să readucă pacea într-un ţinut plin de probleme. Dar prinţul, Hercule, nu are habar de obârşia sa zeiască şi vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, prinţesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-şi împlini destinul? Să nu ne aşteptăm la mari asemănări între biografia de pe ecran a eroului şi ce am citit noi în Legendele Olimpului…,scrie siteul de specialitate cinemagia.ro

Nymphomaniac Vol I, in continuare la Victoria 

ni

Controversatul film, de fapt prima parte a acestuia, Nymphomaniac Vol I, al cunoscutului regizor danez Lars von Trier, poate fi văzut şi în această săptămână la cinematograful Victoria de la ora 22.00. Partea a doua a filmului a iscat un scandal enorm în România, fiind interzis de Centru Naţional al Cinematografiei care însă, la intervenţia ministrului Culturii, Gigel Ştirbu, a dat în cele din urmă undă verde astfel că pelicula intră de vineri, 7  februarie, în cinematografele româneşti.

De asemenea, tot la cinema Victoria, rulează pelicula nominalizată la Oscar, “American Hustle”.

“12 ani de sclavie” şi “Lupul de pe Wall Street”, filme de Oscar la mall-uri

La cele două cinematografe City Cinema Iulius şi City Cinema Polus, rulează alte două filme nominalizate la Oscar. Este vorba de “12 ani de sclavie”, un film cutremurător despre sclavia din SUA şi “Lupul de pe Wal Street”, cu Leonardo di Caprio în rol principal.

Programul filmelor aici

 

 

 

 

Vizionare plăcută la filme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.