La librăria Cărturești din Iulius Mall va avea loc lansarea raftului CĂRȚILE ÎN CARE TE REGĂSEȘTI cu o prezentare susținută de Domnica Petrovai, fondatoarea Mind Education Health și Școala pentru cuplu.

Evenimentul va avea loc  vineri, 5 mai 2017, ora 18:30 .

În luna mai  Cărturești dedică raftul tematic organizat împreună cu Domnica Petrovai cărților care te pot ajuta să te regăsești, să fii bine cu tine.
 
„Starea de bine, din fericire pentru noi, este o abilitate în mare parte în controlul nostru. Și depinde de mulți factori: de cât de bine dormim, de mișcarea și sportul zilnice, de timpul petrecut în natură, deconectați de tehnologie și îngrijorări, de momentele de bucurie, distracție și relaxare pe care le trăim. De cât ești de conectat emoțional cu tine și oamenii dragi ție.
 
Starea de bine depinde și de relația cu mintea noastră: felul în care ne privim gândurile, cât de flexibil judecăm într-o anumită situație. Multe, dacă nu chiar cele mai multe dintre suferințele noastre vin din modul în care gândim.
 
Cum mă simt eu cu mine depinde și de cât de confortabil mă simt în relații. Cum ofer și cum primesc afecțiunea partenerului și prietenilor. Cât de în siguranță mă simt în relații și câtă încredere am în mine și ceilalți. „Bine cu tine” ești și atunci când îți accepți și înțelegi propria vulnerabilitate, îți accepți trăirile, fie că sunt de frică, rușine, teamă, tristețe sau furie. Și te poți dezvălui celor apropiați fără frică.
 
Cărțile pe care le-am ales pentru acest raft sunt resurse utile care vă vor ghida în acest proces de autocunoaștere și de regăsire.” (Domnica Petrovai)
 

Participarea este liberă și în ziua evenimentului cărțile de la raft au 20% reducere.
 

Ideea unui raft tematic lunar cu cărți de psihologie practică și dezvoltare personală ne-a venit în urma excelentei colaborări cu Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut care a susținut în librăria noastră două serii de întâlniri (Crești odată cu copilul tău și La bine și la greu – viața în cuplu) foarte apreciate de participanți. A contribuit și încrederea sa în puterea cărților de a transmite informații valoroase, aplicabile în viața noastră de zi cu zi și cu impact benefic asupra ei. 
 
Într-o mare de cărți dedicate dezvoltării personale din care e uneori greu să alegi ce e bun și eficient, ne-am dori ca acest raft să reprezinte o garanție a calității, prin faptul că informația a fost analizată de un specialist.

///

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondatoarea Mind Education Health, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătații emoționale de 20 de ani. Principalul ei interes personal și profesional este în armonizarea relației de cuplu și în conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor. Domnica este consultant și trainer pentru renumite companii multinaționale în cadrul unor programe de wellbeing și work-life balance, speaker la evenimente de profil din tară și străinătate, precum și expert în sănătate mintală pentru copii și adulți pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale precum Centrul Național de Sănătate Mintală – Ministerul Sănătații, UNICEF, ILO-IPEC, Salvați Copiii, Liga Română pentru Sănătate Mintală, Fundația Copiii Noștrii, Fundația CRED, Centrul Național de Studii pentru Medicina Familiei, Centrul Parteneriat pentru Egalitate.
 
Mind Education Health este o companie specializată în consultanță psihologică al cărei scop estre contribuția la bunastarea emoțională a copilului, cuplului și familiei.
 
Școala pentru Cuplu este un proiect Mind Education Health creat din suflet, pentru cupluri. Pentru cei care, la fel ca noi, cred în relații fericit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.