6 iulie 2016

Lansare de carte pentru copii la Bookstory

By In Vizual

La şase ani după lansarea primei Bookătării de texte şi imagini, Bookstory dedică o seară cărţii ,,Bookătăria de texte şi imagini 2”, un adevărat manifest al ilustraţiei de carte româneşti. Evenimentul va avea loc joi, 7 iulie de la ora 18:00. 

199b8f39-a40d-41e3-a84d-081a212351d9

Coordonată de Florin Bican și de Stela Lie, ,,Bookătăria de texte și imagini 2” este o antologie ilustrată de texte pentru copii, care aduce împreună 29 de ilustratori – membri ai Clubului Ilustratorilor – și 36 de scriitori.

Organizatorii  propun o transpunere în universul colorat al celui mai interesant proiect editorial românesc din domeniul cărţii pentru copii. La eveniment vor lua cuvântul:

  • Victor Chertes, clasa a V-a, Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Cluj-Napoca (distins cu Marele premiu la concursul de scriere creativă LITERODROM, 2016)
  • Irina Costin, clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu”, Cluj Napoca (câştigătoare multiplă a concursului de scriere creativă „Locuieşte în poveste”, prezentă cu texte în antogiile editurii Arthur)
  • József Vass, ilustrator (membru al Clubului ilustratorilor)
  • Florin Bican, coordonatorul volumului

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.