15 aprilie 2019

Jurnalistul Florin Otrocol lansează un eseu filosofic

Volumul e parte dintr-o trilogie

By In Carte

„ Peste 30 de ani de scriitură, de gânduri zvărcolite – prin poeme, eseu sau proză, sunt rezultatul scriptic al unui empiric suportat și asumat. Cu bune și cu rele rămân același și vă aștept cu drag la evenimentul prilejuit de lansarea primului volum din Trilogia ”black rose” – ”Sunt un animal înzestrat cu rațiune”, eseu filosofic, parte dintr-o trilogie scrisă pe parcursul ultimilor 18 ani. Volumul a apărut la editura Grinta Cluj.

Lansarea va avea loc joi, 18 aprilie 2019, de la ora 19:00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, din Cluj-Napoca, strada Memorandumului, nr. 21.


Vor lua cuvântul poetul Alexandru Uiuiu și editorul Gabriel Cojocaru, iar momentul artistic va fi susținut de folkistul Ducu Hotima. 

Moderator va fi doamnaMariana Enache.

În speranță că vă voi regăsi la eveniment pe toți cei pentru care prietenia nu este doar un simplu substantiv, las anticipat loc de o reverență și un gând bun, tuturor!… ”, a scris Florin Otrocol pe pagina sa de Facebook.

Otrocol a debutat în noiembrie 2017 cu volumul de poezie Poeme ratate, tot la Ed.Grinta Cluj.

Florin Otrocol a lucrat la Sibiu în radio apoi la Radio Mix Cluj, Ziua de Cluj, Informația de Cluj, Radio Realitatea FM Cluj.

Este jurnalist freelancer si manager al siteului PublicNewsFM.ro

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.