25 noiembrie 2013

Jurnalistul clujean Romeo Couţi a debutat cu volumul “Interviuri cu Andrei Marga”

By In Actualitate, Carte

Directorul TVR Cluj, Romeo Couţi, a devenit autor de cărţi. El a lansat volumul său de debut, intitulat “Interviuri cu Andrei Marga” la Târgul de Carte Gaudeamus, recent încheiat la Bucureşti. Volumul a apărut la editura clujeană Ecou Transilvan.

Couţi a strâns între coperţi o serie de interviuri acordate de fostul rector al UBB, Andrei Marga de-a lungul vremii, cât timp a fost la şefia Universităţii din Cluj, Ministerului de Externe şi Institutului Cultural Român.

La eveniment au asistat un numeros public. Cartea a fost prezentată de analistul politici Bogdan Chirieac care a vorbit în termeni ditirambici despre Andrei Marga.

“Fiecare clipă noi v-o furăm dumneavoastră, domnule Marga, nu dumneavoastră ne-o acordaţi nouă” a spus acesta la lansare!

Romeo Couţi i-a mulţumit lui Andrei Marga că a putut avea această serie de dialoguri de-a lungul timpului la TVR Cluj pe care s-o pună între coperţile unei cărţi. Sub mandatul lui Couţi la TVR Cluj, fostul rector al UBB realiza o emisiune săptămânală la televiziunea regională clujeană.

 

2 Comments
  1. Redactia 27 noiembrie 2013

    multumim de precizari

    Reply
  2. clujean 26 noiembrie 2013

    Marga FACEA, dar nu mai FACE emisiuni la TV Cluj

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.