3 februarie 2014

Jurnalistul Adelin Petrişor la Serile Clujul Cultural, prima ediţie!

By In Actualitate

Serile Clujul Cultural, ediţia nr.1 /2014.

Jurnalistul Adelin Petrişor la Cluj.

Clujulcultural.ro în parteneriat cu Librarium Universităţii şi Editura Polirom anunţă prima ediţie din cadrul ciclului de evenimente Serile Clujul Cultural, joi, 6 februarie, ora 18.00, librăria Universităţii. Intrarea este liberă.

Prima ediţie a Serilor Clujul Cultural îl are ca invitat pe reputatul jurnalist, corespondent de război, Adelin Petrişor,  redactor la TVR. Acesta va lansa la Cluj volumul „Ţara cu un singur gras”. Volumul se referă la experienţa de jurnalist în Coreea de Nord, Petrişor fiind până în prezent printre puţinii jurnalişti români care au avut ocazia să viziteze această ţară comunistă.

Adelin Petrişor este unul din cei mai reputaţi corespondenţi de război români. A relatat din Bosnia, Kosovo, Afganistan, Irak, Fâşia Gaza, Cisiordania, Liban, etc.

Lansarea va fi urmată de o discuţie liberă cu publicul.

Moderatorul evenimentului va fi jurnalistul Tiberiu Fărcaş, realizatorul publicaţiei electronice clujulcultural.ro.

Participanţii vor avea posibilitatea să achiziţioneze şi albumul foto realizat de Adelin Petrişor  în Coreea de Nord, premiat la Washington DC cu un prestigios premiu de fotojurnalism şi alte volume semnate de jurnalist.

Serile Clujul Cultural vor consta în lansări de carte şi dezbateri pe cele mai diverse teme culturale, civice şi social-politice, cu participarea unor personalităţi  din  diferite domenii ale societăţii din Cluj, România şi străinătate.

Vă aşteptam la eveniment!

afis-petrisor

 

 

 

 

 

 

1 Comment
  1. […] Fărcaş, realizatorul publicaţiei electronice clujulcultural.ro. Citește întregul material aici.  Clujulcultural este partener al Welcome2Cluj în cadrul rețelei […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.