8 iunie 2019

Jurnal de TIFF#18. Quiz simpatic despre filme dezvoltat de Washme.ro

By In A 7-a

Ești cinefil, nu-i așa? Că dacă nu erai, nu mergeai, an de an, la TIFF și nici nu știai atâtea despre filme. Iar pentru că știi multe și vrem să celebrăm împreună Zilele Filmului Românesc din cadrul festivalului dar nu numai, ți-am pregătit un test, să vezi cum stai la capitolul cinematografie românească, direct pe https://quiz.washme.ro/. 😊

Întrebările au fost create de actorul și regizorul Ștefan Velniciuc. Cu peste 100 de filme românești și străine în palmares, Ștefan Velniciuc a regizat spectacole de teatru (“Trei surori”, de A. P. Cehov; ”Anul viitor, la aceeași oră”, de Bernard Slave; „Eu când vreau să fluier, fluier”, de A.Vălean” etc.), a dat voce unor persoanje celebre de desene animate, l-a jucat pe Nea Puiu’, în Umbre, o producție a HBO Romania, și a lucrat, ultima oară, în Italia, pentru producția “Banat il Viaggio”.

Dă start și spală-ți imaginea de cinefil!

Cu sprijinul tehnic al: Feedbackapp
Făcut lună și bec de: Etalon Car Care Center – Spalatorie, Cosmetica Auto, Detailing

eTIFF si fanii sai

Reporterul Clujulcultural.ro a discutat cu clujenii care au avut această inedită idee:

“Ca parteneri ai TIFF, avem grijă de imaginea festivalului – ne asigurăm că mașinile oficiale sunt curate-, dar ne-am gândit că am putea să încurajăm și publicul să aibă o imagine de cinefil impecabilă, verificându-și cunoștințele în ale cinematografiei românești și în funcție de rezultat, să știe cam câte filme mai trebuie să mănânce până să fie veritabili cinesseuri. Cu alte cuvinte, decât să stai la coadă la o spălătorie auto, mai bine mergi la filme, la TIFF, iar când faci o pauză, rezolvi acest test, creat de actorul și regizorul Ștefan Velniciuc”, a declarat Patricia Fedorenco, cofondator al WashMe.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.