27 septembrie 2016

Jumătatea brunetă a trupei Modern Talking, solistul Thomas Anders, la Cluj: mă bucur că am venit în al doilea oraș al României

By In Cooltura, Special

Jumătatea brunetă a trupei Modern Talking, solistul german Thomas Anders, a susținut astăzi o conferință de presă, cu puține ore înaintea showului programat la Polivalentă.

Celebrul component al trupei Modern Talking a spus că nu știe multe despre Cluj, deși a mai fost în România.

“Cluj e al doilea oraș al țării, nu e așa?, a întrebat el ziariștii râzând.

Acesta a afișat o formă bună, fiind foarte deschis la întrebări, departe de fițele de vedetă pe care unii care nu au avut succesul lui le afișează tot mai des.

Thomas Anders a spus că pregătește câte un show nou odată la 2-3 ani iar pregătirea unui spectacol pentru un tur european îi ia cam 2-3 luni.

14432960_1810431349176132_8199291531517384890_n

“Publicul reacționează diferit, în unele țări hiturile pot diferi de cele din alte țări. De exemplu, odată în Spania mi s-a reproșat că de ce nu am cântat melodia Just We Two (Mona Lisa)”, a spus acesta.

De asemenea a fost întrebat ce melodie românească îi place iar artistul a răspuns sincer că nu prea cunoaște muzica românească. Anders spune că acasă încearcă se se relaxaze cu muzică lounge dar că uneori mai cântă și acasă și se gândește la compoziții.

thomas

Thomas Anders, în centru

Organizatorii nu au dorit să spună câte bilete s-au vîndut dar au dat asigurări că va fi plin la Polivalentă. De asemenea, au spus că se mai vând bilete la casieria sălii.

Regulile de acces la concertul din seara asta le găsiți AICI.

Modern Talking a fost o trupă de disco din anii 80 care a cucerit lumea cu o serie de hituri cum ar fi Chery Chery, Lady sau Brother Louie.

Concertul este produs de Backstage Production Cluj.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.