15 octombrie 2018

Jazz in the Street a scos clujenii în stradă. Recital aplaudat AG Weinberger

By In Actualitate, Cooltura

Ultima ediție din acest an a evenimentului Jazz in the Street a scos clujenii în stradă. Zeci de artiști au cântat în stradă, pe Bolyai și Eroilor. 

Eventimentul a fost organizat de Asociația Fapte cu sprijinul Primăriei și a unor sponsori privați.

Atmosfera a fost una deosebită. Străzile au fost pline de tineri în special studenți dar nu numai care au gustat recitalurile celor 35 de artiști invitați să concerteze.

Arhiplin pe Eroilor duminică seara la Jazz in the Street

Ultima reprezentanție a serii a aparținut cunoscutului muzician de blues A.G. Weinberger, care a cântat de la ora 21.30, la  Monumentul Memorandistilor supranumit “La Clopot. Circa 1000 de persoane au asistat la un concert de blues autentic marca Weinberger.

AG Weinberger live la Jazz in the Street, la Cluj

Artistul, acompaniat la claviaturi Hammond de Zsolt Attila, a pregătit un setlist de 50 de minute care i-a facut pe participanți să-l aplaude la scenă deschisă.

“Am cântat prima dată în stradă la Koln, în aprilie 90. Atunci am făcut primele 60 de mărci și mi-am cumpărat primii pantofi de piele întoarsă. Noi, cei din blues, ajungem tot mai greu în fața dvs, așa e viața, bucurați-vă că venim, măcar aici, în stradă, că fără voi nu am exista. Asta e viața” a spus AG apoi a dat drumul bluesului.

Cum a cântat în filmarea de mai jos:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.