24 februarie 2015

Interes enorm pentru filmul De ce eu?, la Cluj. Două lansări în loc de una !

By In A 7-a

Interes enorm la Cluj pentru filmul De ce eu? al regizorului Tudor Giurgiu. Organizatorii au decis să suplimenteze lansarea cu o a doua proiecţie, la cinema Victoria! Prima are loc la Cinema Florin Piersic.

Clujulcultural.ro a participat la proiecţia variantei de lucru a peliculei, şi a scris despre ea AICI şi  despre lansarea la Cluj AICI

“Toate biletele pentru premiera de mâine a producției “De ce eu?”, programată pentru ora 19:30, la cinema “Florin Piersic” au fost epuizate. Cererea fiind, în continuare, foarte mare, am decis o “extindere” a spectacolului de gală la cinematograful Victoria. Avanpremiera programată aici, la ora 20:00, va deveni parte din lansarea la Cluj a peliculei semnate de către regizorul Tudor Giurgiu care va fi prezent în sala cinematografului “Victoria”, la finalul proiecției, împreună cu echipa, pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Biletele sunt deja în vânzare, sperăm ca publicul va veni în număr mare și la acest al doilea spectacol de gală. “, au anunţat organizatorii.

Traian Basescu si Maria Basescu De_ce_eu-Premiera-Palatul_Copiilor-foto Adi Marineci

Traian Basescu, sotia si Tudor Giurgiu, ieri, la Bucuresti

Ieri seară, filmul a fost lansat oficial la București, proiecția bucurându-se de prezența în sală a numeroase personalități, de la președintele Traian Băsescu, fostul ministru al Culturii Kelemen Hunor, Augustin Zegrean – preşedintele Curţii Constituţionale, fostul procuror-șef al DNA Daniel Morar, judecătorul Cristian Dănileţ, membru al Consiliului Suprem al Magistraturii, Laura Ștefan, expert anticorupție la Expert Forum, analistul Sorin Ioniță, dar şi actorii Oana Pellea, Ion Besoiu, Dorel Vișan, regizorul Radu Gabrea, prezentatoarea TV Amalia Enache, solistul trupei Vunk – Cornel Ilie, Ducu Bertzi. Seara a avut o încărcătură emoțională deosebită, în sală aflându-se mătuşa procurorului Cristian Panait, Eleni Dumitru, și fostul procuror Alexandru Lele.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!