3 august 2018

Incident rezolvat de ISU în timpul showului Chainsmokers la UNTOLD

By In Actualitate

În jurul orei 23.00 a avut loc, în prima seară de desfășurare a festivalului UNTOLD o ardere scăpată de sub control la scena de pe Cluj Arena, Main Stage, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui  dispozitiv de producere a efectelor speciale. Flăcările au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenție, de către un ofițer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, transmite într-un comunicat Inspectoratul de Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Incendiul a avut loc în timpul showului americanilor de la The Chainsmokers.

“S-a produs o ardere necontrolată care putea deveni un început de incendiu. A fost vorba despre câteva materiale decorative care se aflau pe un echipament care producea efecte speciale. Un pompier a stins focarul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş,  pentru cotidianul central Adevărul.

ISU menționează în comunicat că asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică au implicat joi peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.