29 septembrie 2017

Horace Dan D, inițiator Delahoya, înainte de ediția 21: este loc de mai multe festuri de muzică electronică

By In Cooltura, Esenţial

Astăzi începe ediția cu numărul 21 a celui mai vechi festival de muzică electronică din România. Sigma, Wilkinson, Dub Pistols, Foreign Beggars, Mollie Collins, Jon Kennedy și mulți alții se vor asigura că weekend-ul acesta va fi unul de neuitat. Pe lângă artiștii deja consacrați, ediția cu numărul 21 a celui mai vechi festival de muzică electronică din România încurajează formațiile aflate la început să urce pe scene.

S-a discutat despre Delahoya #21 ieri, la conferința de presă la care au participat Horațiu Dumitraș, fondatorul festivalului, alți doi DJ și Adina Fartușnic, PR-ul festivalului și al clubului FORM/SPACE, unde au loc showuri în cadrul Delahoya.

” Mizăm pe 10.000 de participanți față de 8000 câți am avut anul trecut. Tinerii doresc să iasă, sunt deschiși. Delahoya a fost o construcție cu dezvoltare solidă. Iată că au apărut artiști din rândul publicului la festival. În Cluj lucrurile s-au dezvoltat bine. Se poate chiar mai mult, este loc. Contează puterea de cumpărare mult. În Occident tinerii ies mai mult pentru că își permit. Noi încă nu avem forța lor financiară și totuși s-au făcut lucruri mari”, a spus Horațiu Dumitraș.

“Acum Delahoya s-a transformat într-un festival urban, are loc în municipiu, într-o zonă profund urbană. Delahoya nu mai e doar de muzica electronică, el se schimbă, se transformă”, a completat PR-ul, Adina Fartușnic.

 

 

Organizatorii au explicat că au decis să închirieze Sala Polivalenta pentru că are o acustică foarte bună și pentru resursele pe care le pune la dispoziție.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de aici: https://www.iabilet.ro/site/event/29747/

Ce a spus fondatorul Delahoya, DJ Horace, despre scena electro:

p;

Alte info mai jos:

Două zile în weekend cu muzică bună la Delahoya 2017. Sigma, Wilkinson, Dub Pistols printre headlineri

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.