28 noiembrie 2019

Grupul Pont lansează primul documentar web interactiv despre castelele Transilvaniei

By In Clio

Primul documentar web interactiv din Transilvania va fi lansat de Grupul Pont, vineri, 29 noiembrie, la Cluj, la Conferința Castel în Transilvania. Documentarul se referă la starea castelelor transilvănene și conține interviuri cu proprietari, administratori de castele și experți, tururi 3D, materiale audio și foto, texte și documente.

El este intitulat History is Our Story ( www. historyisorstory. ro), a fost regizat de Felméri Cecília  și abordează povestea a trei castele din Transilvania. „Trei castele, trei locații, stări și viziuni diferite – totuși o singură poveste: a moștenirii noastre construite, a sute de ani de istorie, a comunităților în continuă transformare și schimbare. Descoperiți toate acestea în History is Our Story, unde tu alegi cum doreșți să explorezi castelele, să vizionezi filmele și să cunoști poveștile din spatele lor”, comunică Grupul Pont.

Conferința Castel în Transilvania debutetază vineri, începând de la ora 10.00, la Universitatea Sapientia din Cluj și este organizată de asociația Grupul Pont unde se vor discuta teme diverse despre castelele din Trasilvania, multe aflate în stare deplorabilă

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.