27 noiembrie 2017

Grupul basarabean Brio Sonores, concert la Rotary

Spectacolul este caritabil

By In Actualitate, Cooltura

Clubul Rotary Cluj-Napoca organizeaza luni, 27 noiembrie, de la ora 18:30, la Opera Nationala Romana din Cluj, cea de-a XII-a editie a evenimentului caritabil “Serbarile Iernii Rotary”.

Cap de afis este grupul basarabean Brio Sonores, cel care a castigat al patrulea sezon al show-ului Romanii au talent, de la Pro TV.

Un alt moment artistic va fi sustinut de Bella Dance Studio, grupul de balet pentru copii condus de Profesorul Silvia Baritchi.

Fondurile obtinute din sponsorizari, donatii si vanzarea de bilete vor fi folosite pentru premierea elevilor cu rezultate deosebite la competitiile nationale si internationale. Acestia vor fi selectionati din judetul Cluj, cu sprijinul Centrului de Excelenta Cluj-Napoca pentru proiectul “Miron Costin”. De asemenea, Rotary Cluj-Napoca va folosi o parte a fondurilor pentru dotarea cu echipamente electronice specifice a Liceului Special pentru Deficienti de Vedere.

Proiectul “Serbarile Iernii Rotary” isi propune an de an si premierea concursului de eseuri “Scoala Ardeleana si valorile europene”, aflat la a IX-a editie.

Pentru acest eveniment, la Agentia Teatrala s-au pus in vanzare trei cateogorii de bilete, in functie de locurile din sala: in valoare de 30, 40 si 50 de lei.

Despre Brio Sonores

Brio Sonores este o trupă din Republica Moldova de muzică pop, dance și crossover clasic. Este formată din cinci membri: Valeriu Moruz – tenor, Dumitru Mîțu – tenor, Veaceslav Timofti – bariton, Vitalie Maciunschi – bariton și Mihai Gandraman – tenor.

Impreună au câștigat cea de-a patra ediție a concursului „Românii au Talent” în 2014.

Pe parcursul anilor, grupul a reușit să devină cunoscut atât la nivel național cât și la nivel internațional, dovadă fiind și numeroasele concerte pe care le-au suținut în țări precum România, Marea Britanie, Turcia și Rusia, alături de nume celebre precum formația Blue sau tenorul italian Alessandro Safina.

Despre Bella Dance Studio

Bella Dance Studio a fost înființat în anul 2014 și îndrumă pașii copiilor spre lumea fascinantă a baletului.

„Comportamentul manierat și distins, un limbaj propriu, studiul pentru simțul etic și artistic, sau la baza unui proces armonios de devenire al unei viitoare balerine profesioniste”. Maya Ciobota – o strălucitoare elevă a Studioului Bella Dance.

Din program fac parte următoarele momente coregrafice: P.I. Ceaikovski – Lacul Lebedelor, J. Strauss – Marșul Radetzky, E. Grieg (Peer Gynt) – Dansul Fluturilor. Coregrafia este semnată de Silvia Barițchi-Gradea.

Despre Clubul Rotary Cluj-Napoca

Clubul Rotary Cluj-Napoca a luat ființă în anul 1935 fiind al optulea club Rotary din România interbelică.

După revoluția din 1989, clubul s-a reînființat în 1994, fiind al doilea club din district, după Rotary Club București. În cei 23 de ani de la reînființare clubul s-a implicat în proiecte importante atât la nivel local cât și la nivel național.

Deviza Rotary care ne călăuzește în toate acțiunile noastre este: „A servi mai presus de sine însuși”

Pentru donatii sau sponsorizari in sprijinul proiectelor umanitare Rotary aveti la dispozitie urmatorul cont in lei: Clubul Rotary Cluj-Napoca, Str. E. de Martonne nr. 1, CUI: 9478905, IBAN: RO55 BRMA 0130 0130 2740 0000, Banca Romaneasca Cluj.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.