24 octombrie 2018

GIPSY KINGS concertează la Cluj de Moș Nicolae

By In Cooltura

Celebra formație GIPSY KINGS cu Paco Baliardo (co-fondatorul trupei) va concerta în premieră la Sala Polivalentă din Cluj Napoca pe data de 5 decembrie 2018.

GIPSY KINGS sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba“ „Bamboleo“, “Volare” sau “Escucha me” și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor ’80. Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume (“Savor Flamenco” – 2014), GIPSY KINGS este astăzi probabil cea mai importantă trupă de flamenco și salsa. 

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Paco Baliardo și trupa sa și-au dezvoltat de-a lungul anilor propriul stil și propria formă de expresie a muzicii învățând de la generațiile noi și marcând profund dezvoltarea muzicii flamenco la nivel internațional. Cu band-ul format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați, Paco Baliardo aduce pasiunea, energia și faimoasele piese Gipsy Kings pentru prima dată în Cluj Napoca, pe 5 Decembrie 2018, la Sala Polivalentă. 

Acces – 18:30 // Show – 20:00

Bilete în PRESALE* – preț redus – până pe 7 noiembrie:

Premium: 399 Lei (include loc la masă, open bar & open buffet)
VIP: 199 Lei 
Categoria 1: 159 Lei
Cateogria 2: 149 Lei
Categoria 3: 119 Lei
Categoria 4: 79 Lei

*Locuri limitate

Biletele se gasesc:
✔ONLINE: bilete.ro (https://www.bilete.ro/gipsy-kings-in-romania/) & yellowtickets.ro (https://yellowtickets.ro/gipsy-kings-cluj-napoca-sala-polivalenta)
✔FIZIC: casa de bilete a Salii Polivalente (BT Arena) Cluj-Napoca, magazinele Inmedio & Germanos.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.