Editura Școala Ardeleană organizează vineri, 9 aprilie, o întâlnire cu scriitorul Gheorghe Săsărman, la împlinirea vârstei de 80 de ani. Recenta sa carte, Alfabetul distopiilor, a apărut anul acesta în Colecția Școala Ardeleană de Proză, având o Postfață semnată de Ștefan Borbély.

„Deşi beneficiar al unei notorietăţi destul de extinse printre cunoscători, Gheorghe Săsărman e un nume mare, încă insuficient asimilat, al literaturii române, pe care conştiinţa publică este chemată să îl recupereze în primul rând din perspectiva complexităţii sale ideatice. «Alfabetul distopiilor» m-a refamiliarizat cu un autor prestigios şi m-a întors în bibliotecă, de unde am împrumutat, pe rând, întreaga operă de până acum a lui Gheorghe Săsărman, într-un traseu de rememorare foarte folositor, pe care îl recomand fiecărui cititor al «Alfabetului»”, scrie filologul Ștefan Borbély.

Vor fi alături de autor: Ion Pop, Virgil Stanciu, Constantina Raveca Buleu, Ștefan Borbély, Cornel Secu și Vasile George Dâncu. Moderator: Remus Octavian Câmpean.

Evenimentul, organizat împreună cu Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Cluj, se va desfășura online, începând cu ora 19.00, pe platforma Zoom, și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Editurii Școala Ardeleană:
www.facebook.com/scoalaardeleanacluj.ro

Cartea este disponibilă în format tipărit (aici) și în ediție digitală (aici).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.