22 decembrie 2019

Gesturi emoționante la Nepoți de Crăciun, ediția a 10-a

By In Clio

Duminică, 15 decembrie 2019, în Platinia Shopping Center, a avut loc acțiunea de strângere de alimente din cadrul proiectului caritabil ”Nepoți de Crăciun” al asociației Magic People, ajuns la ediția cu numărul 10. Evenimentul a presupus, pe lângă această colectă, și o serie de spectacole pregătite special pentru acest moment: momente de magie cu îndrăgitul Cristian Gună de la Fantasmagia, dans alături de profesioniștii de la BailArte, un concert de colinde cu talentații copii de la Fundația Absolut, care au cântat live la instrumente reci. 

”Surprizele zilei au fost cu siguranță bunicuții care ne-au colindat frumos și care au dansat sub îndrumarea unui instructor de la BAILArte Dance School, dovadă că niciodată nu este prea târziu să-ți descoperi și să-ți trăiești pasiunile. O altă surpriză pe scena evenimentului a fost Elias Gog, care, la cei 5 anișori ai săi, reproduce perfect mișcările renumitului artist Michael Jackson”, transmit organizatorii.

Scopul evenimentului, respectiv al proiectului este de a aduce o bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă vârstinicilor singuri sau cu o situație financiară precară. Astfel, de 10 ani încoace, nepoții adună și duc pungi cu alimente de bază (ulei, zahăr, făină, paste) și dulciuri pentru bunicuții de la centrele de vârstnici din Cluj – Napoca și de pe Valea Arieșului.

”Nicio ediție nu ar fi fost posibilă fără voluntari și sponsori, așa că da, vrem să le mulțumim cu nume…publicitar J. Mulțumim: Mega Image, Daisler Print House, Class Fiscal Consulting, Ecosys, Fantasmagia și Healthylicious- ei chiar au avut grijă la propriu să avem energie să ducem la bun sfârșit acțiunea, ne-au preparat gustări sănătoase!”, mai spun organizatorii Nepoți de Crăciun.

Nepoți de Crăciun – ediția 10 – powered by Mega Image

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.