6 februarie 2019

Galeria Quadro 21 lansează o propunere atractivă pentru tinerii artiști

By In Vizual

Galeria Quadro 21 anunță cu entuziasm o nouă oportunitate pentru artiștii tineri, sub 30 de ani, activi pe scena artistică clujeană, care au o identitate artistică proprie. Astfel, invităm artiștii să aplice cu un proiect expozițional solo gândit pentru spațiul din mansarda galeriei noastre.

Expoziția va dura o lună și va fi promovată prin canalele de comunicare ale galeriei.

Prin entry ne dorim să întărim dialogul dintre artiști, galerie și publicul nostru și să contribuim la diversificarea scenei artistice, prin sprijinirea unor propuneri consistente și modalități de exprimare bine conturate. Proiectul nu este limitat tematic și orice mijloc de expresie artistică (pictură, sculptură, grafică, fotografie, video, instalație, performance etc.) este bine venit.

Vor avea prioritate acele propuneri care prezintă lucrări deja finalizate, din creația recentă a artistului, dar care să nu fi fost expuse înainte. Proiectul câștigător se va implementa în perioada de o lună de la anunțarea rezultatelor până la deschiderea expoziției.

Evaluarea va fi făcută de o comisie formată din membrii echipei galeriei și specialiști invitați și va urmări coerența proiectului, aportul la diversificarea scenei artistice, integrarea în economia spațiului (fără necesitatea de a fi proiect site-specific).

Echipa galeriei va colabora cu artistul pentru implementarea proiectului, galeria asigurând necesitățile tehnice, logistice și de comunicare ale expoziției, organizarea și promovarea evenimentului.

Caracteristicile spațiului: aproximativ 5 x 7 m, înălțime 2 m, aproximativ 20 m liniari. Vă invităm să vedeți spațiul înainte de a începe aplicația.

Pentru a aplica, vă rugăm să accesați linkul: http://bit.ly/FormularEntry

La încheierea expoziției vom oferi artistului un feedback complex, cu privire la recepția evenimentului din partea diferitelor segmente implicate.

Pentru întrebări și mai multe informații: office@quadro21.com

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.