Prima zi a celei de a treia ediții a Untold Festival a adunat zeci de mii de fani. Cei mai mulți au venit pe spectaculosul Main Stage instalat pe Cluj Arena.
 
Unele surse acreditează ideea că au fost 52.000 de fani doar pe  Cluj Arena.
 
Scena principală a UNTOLD de pe stadionul Cluj Arena. FOTO Eclujeanul.ro
 
Untold a început în trombă, cu lumini, artificii, muzică bună și mii de oameni care au sărit și au țipat creând o atmosferă incredibilă. Încă ieri după-masă, zona Parcului Central a început să vibreze sub muzica DJ-ilor care învârteau cu spor platanele spre încântarea tinerilor plini de viață care participau la Untold. Muzica venea din orice direcție, iar participanții se plimbau agitați de la o scenă la alta pentru a putea prinde cât mai mult din spectacolele care aveau loc simultan în diferite zone ale parcului.
 
În interiorul Cluj Arena mii de oameni țopăiau pe ritmuri electrice și cântau cele mai cunoscute piese ale DJ-ilor. Spectacolele de lumini și de artificii au reușit să introducă publicul într-un fel de transă, să le ofere o senzație de efervescență pe care unii nu reușesc să o simtă o viață întreagă. Desigur, agitația nu a fost singurul lucru pe care participanții au putut să îl guste. Cei obosiți au putut să se așeze printre copaci pe hamace, șezlonguri sau perne uriașe și să își faci prieteni printre ceilalți oameni care au simțit nevoia să își tragă sufletul după ore întregi de dansat.
Untold#3. FOTO Clujulcultural.ro

Pentru iubitorii de adrenalină, o roată de carnaval uriașă i-a ridicat la înălțimi de unde au putut să vadă întreaga zonă a festivalului.

 
Roata UNTOLD. FOTO Clujulcultural.ro
 
Dannic: Tomorrowland ar trebui să se teamă de Untold
 
DJ-ul olandez Dannic care se află pentru a doua oară la festival, a reușit să bage publicul în priză, după o scurtă conferință de presă în care a prevăzut un viitor foarte frumos pentru Untold.
 
„Acesta este doar începutul pentru Untold. Tomorrowland ar trebui să se teamă de Untold”, a spus artistul.
 
De asemenea, DJ-ul a dezvăluit un nou proiect la care lucrează împreună cu Inna, melodie care va fi lansată cel mai probabil la sfârșitul anului. Artistul speră ca la cea de-a patra ediție a festivalului Untold va putea să urce pe scenă împreună cu românca pentru a organiza un show de zile mari. Axwell /\ Ingrosso au reușit să umple Cluj Arena, iar publicul a putut să danseze pe ritmurile celor mai cunoscute și apreciate piese ale lor, printre care și cel mai recent hit al lor, „More than you know”, în timp ce tribunele vibrau datorită basului.
 
Petrecerea a continuat până în zorii zilei, muzica va continua să încălzească sângele participanților.
 
În această seară la Untold, românii preiau scena, iar formația Vama Veche va fi prezentă pe Main Stage începând cu ora 20.30.
Pe de altă parte sunetul prea puternic a generat un val de reclamații așa cum puteți citi AICI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.