8 iunie 2017

FOTO/VIDEO Sală arhiplină la documentarul “Regii Manelelor” și la concertul de manele la TIFF 2017

By In A 7-a, Special

Documentarul “Regii Manelelor” a avut un succes nebun ieri la Casa de Cultură a Studenților,  proiecție în cadrul TIFF 2017.

Foto Cristian Hordilă, manager TIFF, pe contul personal de facebook

Publicul a umplut până la refuz sala la acest documentar spectaculos și apoi a asistat la concertul de manele pregătit de organizatorii TIFF.

Sala a reacționat spectaculos, a cântat și dansat la concert. Un mare succes al manelelor la Cluj.

Precizăm pentru amatorii de manele că la Cluj există un club dedicat, Byblos, pe strada Petofi Sandor (cea care duce spre The OFFICE din Dorobanților)

Documentarul realizat de celebrul canal de televiziune BBC poate fi văzut AICI

Galerie foto oficială TIFF  AICI

7 Comments
 1. fuckmanele 28 iunie 2017

  fuck Tiff and fuck manele

  Reply
 2. Adevarul 9 iunie 2017

  Pana anul acesta aveam un respect deosebit fata de festivalul cultural TIFF. Din pacate, anul acesta a decazut foarte tare. Cum sa incluzi intr-un festival de cultura, INCULTURA dusa la cel mai scarbos nivel cunoscut?? Nici la festivalurile acelea gen zilele berii nu se aduc in Cluj manelisti! Dar TIFF ii aduce si ii aduce pe banii clujenilor! Rusine mare Tudor Giurgiu! Rusine mare TIFF!

  Reply
 3. Anonim 8 iunie 2017

  chiar asa, de ce doar in București!

  Reply
 4. Anonim 8 iunie 2017

  Doamne fereste

  Reply
 5. boschetari 8 iunie 2017

  toti i…. care au fost la TIFF se dau mari culti dar aici si-au dat arama pe fata. S-au simtit de minune la o manifestare tiganeasca. Asta sunteti b…., niste tigani la suflet. De toata jena.

  Reply
 6. dana 8 iunie 2017

  Groaznic unde sa ajuns cu TIFF-ul, nu reusim sa scapam de asa ceva, ce rusine sa se cante manele la un festival ce se vrea de cultura si civilizatie !!!!!

  Reply
  • vali 8 iunie 2017

   Dana draga, acesta este nivelul……….din pacate. De ce Clujul sa se lase mai prejos ca Bucurestiul? Sa lasam aceste maimute, proaspat date jos din copac, sa se manifeste. E democratie, NU????? Vax kultura!!!

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.