13 septembrie 2015

FOTO/VIDEO Electric Castle a reuşit să resusciteze Delahoya

By In Cooltura, Special

Circa 4000 de fani ai muzicii de clubbing, “electrice”, au participat azi noapte la ediţia a 19-a a cunoscutului festival Delahoya, desfăşurat pe Valea Gârbăului. Festivalul a început la ora 22.00 şi s-a încheiat la 08.00.

Atmosfera a fost una foarte relaxată iar organizarea bună. Din fericire vremea a ţinut cu participanţii, nu a plouat deloc.

Anul acesta echipa celebrului festivalului Electric Castle a semnat un parteneriat pe mai mulţi ani cu Horaţiu Dumitraş aka Dj Horace, fondatorul Delahoya, prin care sprijină acest festival, care a luat-o în ultimii ani pe o pantă descendentă deşi a fost, mult timp, primul şi singurul festival de gen din Cluj şi nu numai.

bun 7

Reporterul clujulcultural.ro a vizitat Delahoya 2015.

Organizarea şi aspectul festivalului au fost net superioare faţă de ultimii ani. Forţa echipei Electric Castle s-a văzut.

Au fost instalate o scenă care a arătat foarte bine şi un al doilea cort unde s-a mixat, care a fost mereu plin. Alte două corturi au deservit fanii iar o carmangerie din Cluj a pus la dispoziţie întreaga noapte mâncare de calitate. În corturi dar şi in apropierea main stage-ului au fost instalate baruri.

12007017_931220733612042_1532673156_n

Main stage Delahoya

Printre DJ-ii invitaţi s-au numărat Shiver, Noisia, James Zabiela sau clujenii Blanilla sau Dj Horace dar şi mulţi alţii.

horace

DJ Horace, fondatorul Delahoya, in actiune – (c) Tibi Fărcaş, clujulcultural.ro

S-a chefuit până dimineaţa, s-a dansat, lumea s-a simţit bine. În public au putut vedea mai mulţi membri ai echipei Electric Castle, printre care directorul artistic Teodor Negrea venit cu soţia, dar şi alţii.

Delahoya va aniversa anul viitor 20 de ani de existenţă, efectiv o performanţă pe piaţa festivalurilor.

3 Comments
 1. […] Cum a fost la prima ediţie a Delahoya, cel mai vechi festival de muzică electronică din Cluj, anul trecut, când a fost organizat de echipa Boiler Events, puteţi citi un reportaj amplu AICI […]

  Reply
 2. Ioana 16 septembrie 2015

  Articolul asta suna ca o compunere de elev de clasa a 4-a…

  Reply
  • Redactia 16 septembrie 2015

   E o descriere, atata tot.

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.