21 aprilie 2016

FOTO/VIDEO Cerere în căsătorie la concertul artistei Lara Fabian

By In Esenţial, Spectacol

Pentru prima dată la Cluj – Napoca, artista belgiană Lara Fabian a susținut un concert la Sala Polivalentă, miercuri seara, cu ocazia promovării noului său  albumului „ Ma vie dans la tienne” .

Sala Polivalentă a fost plină, predominante fiind persoanele de vârsta a doua și cuplurile. Artista s-a lăsat așteptată , timp în care a avut loc o cerere în căsătorie!

Concertul a început în forță cu piesa „ Ma vie dans la tienne ” , artista fiind acompaniată de trupa ei . Atmosfera din sală a fost feerică,  datorită efectelor de lumină și decorului de pe scenă. Publicul a acompaniat-o pe Lara cu aplauze și a fredonat versurile pieselor cunsocutei artiste. După primele două melodii cântăreața a primit flori si cadouri din partea fanilor .

În timpul concertului a avut loc un incident neplăcut , unui fan făcându-i-se rău . Acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipei Smurd , situația fiind sub control .

În timpul melodiei „Je t’aime ” publicul a fost ridicat efectiv în picioare. Artista a impresionat cu vocea și energia ei care a fost transmisă celor din jur . Prin mesajul pieselor alese pentru acest concert, cântăreața a transmis multă emoţie sala răspunzând cu aplauze repetate.

IMG_7077

Show pe coveruri de ABBA

În încheiere, vedeta a interpretat câteva coveruri după melodii ale celebrei formații suedeze ABBA care au ridicat sala în picioare.  Lara Fabian a părăsit scena în ovaţiile publicului şi a mulţumit clujenilor pentru modul în care au răspuns prestaţiei sale.

Text, foto, video de Bianca Melinda şi Brenda Luminiţa, studente, anul 1, jurnalism, UBB

2 Comments
 1. Dan 22 aprilie 2016

  Si unde se vorbeste de cererea in casatorie?

  Reply
  • Redactia 22 aprilie 2016

   in articol, tre sa citesti atent doar

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.