31 iulie 2015

FOTOGALERIE / Nebunia primei zile UNTOLD Festival

By In Cooltura, Special

Nebunia UNTOLD FESTIVAL a început! Un mega – festival, cu bune şi rele, a debutat astăzi la Cluj-Napoca. Oraşul se află în efervescenţa festivalului: terase arhipline, mii şi mii de tineri veniţi din toată ţara. grupuri masive de minori, sute de firme implicate în festival, preţuri destul de piperate. Peste toate concerte peste concerte la cele opt scene din povestea UNTOLD!

Punctul central este Cluj Arena, unde se află instalată mega-scena, spectaculoasa UNTOLD URSUS Stage. Aici se vor produce cei mai tari artişti: ATB, ARMIN van BUUREN,  DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, Fatman Scoop, Patrice, David Guetta şi mulţi alţii.

Vibe-ul festivalului e unul special, festivalierii par şi chiar se simt foarte bine. Foarte important, Parcul Central e pe jumătate împărţit cu garduri. Intrarea principală la UNTOLD are loc prin parc. Restul parcului, neîngrădit,  e deschis pentru cei care… nu participă la festival. Activiştii de mediu clujeni au protestat vehement acuzând încălcarea grobiană a spaţiului public de către organizatori si, implicit… festivalieri. Protestele l-au vizat mai ales pe primarul Emil Boc.

Festivalul a început însă, oraşul e arhiplin. Au existat şi blocaje la accesul în festival dar şi blocaje rutiere datorate aglomeratiei si lucrarilor la strazi, Clujul vin vara asta un santier. Oraşul pare  împărţit în două: cei care sprijină Untold şi cei care îl critică…

Muzical vorbind însă, se cântă rock patru zile cu acces gratis, pe Citadel Stage, în Piaţa Unirii, iar muzică electronică pe restul de 6 scene. Pe a 8-a va urca mâine, de exemplu, legenda disco a anilor 78-80, trupa Boney M, la ora 22.00, la Retro Stage, la Euforia Music Hall !

Iată o galerie foto cu prima zi a festivalului. Revenim vineri cu noi relatări foto şi video de la concertele de noapte.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.