Intri în vastul cosmos, te familiarizezi cu  lumea precursorului Jules Verne, poti pilota o rachetă NASA sau Mir, dar poti vedea si personaje din celebrul SF Star Wars dacă vizitezi expoziția Space In The City” din Parcul Industrial Tetarom1 (HOIA) – Hala H2, organizată de Asociatia PROEXPO și Showtime Productions în parteneriat cu TETAROM  SA.

Invitații speciali ai deschiderii de astăzi au fost Prof. Alexandru Mironov (autor SF, director onorific al publicației ”Știință și Tehnică” ) și Adrian Bănuță,  (jurnalist, Președinte al Asociației Science & Technology).

Cei doi au îndemnat publicul să vină să vadă o expoziție spectaculoasă si atractivă în aceslași timp, pentru copii și adulți.

Expoziția este deschisă publicului  începând cu data de 6 februarie.

La Cluj va fi prezentat pentru prima dată expoziție Space In The City – o experiență unică ce promite o călătorie interactivă prin istoria explorării spațiului.

De la călătorii în spațiu, până la o întoarcere în timp în lumea dinozaurilor, orice incursiune în lumi trecute sau viitoare, pot fi aventuri de neuitat. Expoziții tematice, bazate pe tehnologie, inovare, realitate virtuală, aduc un plus de valoare în viața noastră și ne lărgesc orizonturile.  Frumusețea spațiului sau a unor ere apuse poate fi explorată cu mintea și sufletul creând senzații unice.

„Space In The City” – o călătorie interactivă prin istoria explorării spațiului

În perioada 6 februarie  – 16 mai , 2021, publicul larg este invitat să se bucure și relaxeze dar și să își testeze abilitățile pe simulatoare NASA,  să piloteze navete spațiale, să testeze gravitația pe Marte, să afle cât mai multe despre univers si de ce nu, să cucerească spațiul!

Toate acestea pot fi făcute individual, alături de familie sau în cadru organizat sub formă de team-building, evident cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță și sanitare în contextul delicat în care ne aflăm (pandemia Covid).

Tetarom SA  încearcă să se implice, prin prisma viitorului proiect Tetapolis (Parcul Științific și Tehnologic), în tot ceea ce ține de șțiință, considerând că doar astfel vom putea aduce ceva nou și vom crește interesul comunității pentru tot ceea ce este legat de cercetare și inovare și vom putea stimula aceste doua domenii de care este strâns legat viitorul nostru.

 Pentru detalii referitor la prețul biletelor și o scurtă prezentare, urmăriți AICI

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.