3 octombrie 2014

FOTO/ VIDEO Maria Nazionale a sosit la Cluj şi promite un concert de clasă

By In Muzica, Spectacol

Renumita solista italiană Maria Nazionale a sosit la Cluj-Napoca. Ea va susţine un concert de muzică tradiţională napolitană duminică, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Organizatorul concertului este Amprenta Advertising.  Bilete se găsesc la Sala Sporturilor si pe eventim.ro la pretul de 100 de lei.

Maria Nazionale a fost prezentată astăzi într-o conferintă de presă la sediul EBS, sponsorul care a făcut posibil acest concert. Ieri, Maria Nazionale a concertat la Sala Radio din Bucureşti.

BUN

Maria Nazionale (mijloc) a fost in formă la conferinta de presa-(c) clujulcultural.ro

Solista s-a arătat încântată de faptul că a ajuns la Cluj Napoca şi a spus că va vizita oraşul in zilele ramase pana la concert.

“Nu am putut sa văd încă nimic, abia am sosit dar promit sa vad orasul. Eu am crescut cu muzica napoletana, cu marii maeştrii ai muzicii napoletane şi sper să ofer un concert care să placă publicului. Mereu am încercat să nu mă las influenţată, să fiu naturală, publicul e atent, nu poate fi păcălit”, a spus solista.

Daniel Metz, CEO al EBS a punctat că in acest moment Napoli este un oras in declin, de unde investitiile au fugit, dar care are o istorie foarte bogata.

“Sigur isi va reveni. Eu am aici niste amici italieni, care au o pizzerie intitulata Trattoria Napoli Centrale si se bucura enorm, mai ales fondatorul, Genaro Ciancio, s-ar fi bucurat, din pacate e decedat, că am adus un mare solist napoletan la Cluj. Eu i-am promis că voi aduce si am adus”, a spus Metz.

Maria Nazionale nu a ezitat să se refere la situaţia caselor de discuri, una dificilă dar si la un posibil baraj lingvistic datorita dialectului napoletan

“Un artist trebuie în acest moment să se autofinanţeze, nu se mai poate susţine din vânzări de discuri. Privitor la barajul lingvistic, vă asigur ca eu cu cant cu pasiune si caldura si conteaza mai putin ce spun pe scenă” a spus aceasta.

Afectată de internet

Întrebată de reporterul Clujulcultural.ro dacă e afectată de apariţia netului, de descărcarcarea gratuită, de pirateria muzicală, Maria Nazionale a fost tranşantă!

“Da, internetul este de vină. Casele de discuri nu mai pot să facă faţă, nu mai vând ca în trecut din cauza muzicii gratuite de pe net. E o situaţie foarte dificilă”, a spus Maria Nazionale.

Vă oferim o filmare cu afirmaţiile solistei Maria Nazionale.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.