5 august 2016

FOTO VIDEO DJ-ul Fedde le Grand: ,,Cred că succesul vine după multă muncă!”

By In Cooltura, Esenţial

DJ-ul olandez Fedde le Grand a fost prezent pentru a doua oară pe scena festivalului Untold. Înainte de concert, acesta a spus presei faptul că succesul vine numai atunci când muncești și că asta contează mai mult decât talentul.

,,Nu-mi vine să cred că au trecut zece ani de când am început. Mă bucur atât de mult de fiecare zi. Cred că succesul vine după multă muncă. E o combinație. Contează și munca grea, și talentul, și norocul pentru că degeaba ești foarte bun dacă nu te știe nimeni. Dar munca e mai importantă decât talentul. Cei care de obicei sunt foarte talentați, sunt și foarte leneși.”, a declarat Fedde le Grand.

IMG_8551

Întrebat ce sfat ar da unui tânăr artist, acesta a spus că sunt multe metode prin care poți să reușești, dar că e foarte important să nu îți fie frică să fii diferit. ,,Cred că oamenii ar trebui să se teamă mai puțin”, a mai adăugat el.

Înainte de intrarea pe scenă a lui Fedde le Grand a avut loc deschiderea oficială a Untold 2016. Pe ecrane a fost proiectat un video cu o coloană sonoră care descria experiența festivalului, iar atmosfera a fost completată de câteva focuri de artificii.

DSC_0090

DSC_0093

DSC_0095

Fedde le Grand a început în forță, cu jocuri puternice de lumini și artificii care au făcut ca publicul să reacționeze imediat, să danseze și să aplaude. Mulți dintre tinerii care erau așezați în tribune s-au ridicat și au coborât pe stadion după primele minute din concert.

DSC_0117

DSC_0119

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.