8 iulie 2019

FOTO/VIDEO. Delvon Lamarr Organ Trio, surpriza Jazz in the Park#7. Lecție de rhythm&blues și rock&roll

By In Cooltura

Un show de o energie și calitate deosebită a oferit în ultima seară a celei de a șaptea ediții a festivalului clujean Jazz in the Park, nord-americanii de la Delvon Lamarr Organ Trio. Pentru mine au fost surpriza festivalului.

Orga Hammond, celebra Hammond, a sunat minunat sub degetele liderului Delvon Lamarr, bateria a explodat în interpretarea lui Keith Laudieri iar solourile interminabile ale lui Jimmy James au dus la un show foarte apreciat.

Devon Lamarr live la Jazz in The Park

Trupa s-a format în primăvara lui 2015, la inițiativa soției lui Delvon Lamarr, Amy Novo. În prezent managerul trupei, Amy Novo a remarcat potențialul artistic al soțului ei și a construit cadrul în care acesta să se manifeste. În formula actuală, sunetul inconfundabil al orgii lui Delvon Lamarr, chitara lui Jimmy James și ritmurile toboșarului Keith Laudieri creaază amestecul perfect între Soul, Jazz, Rhythm&Blues și Rock&Roll. Publicul a fost electrizat.

Jimmy James și solourile sale a la Jimi Hendrix

Trupa a început ca rezidenți săptămânali la The Royal Room in Seattle, SUA, pentru primul an, când au și lansat primul lor album. Apoi au început turnee locale în Idaho, Spokane, Seattle, Bellingham, Olympia, Portland, Reno, California, și apoi în Europa. La scurt timp după ce au semnat cu casa de discuri Colemine Records au relansat albumul pe vinil de 45 rotații, casetă audio, CD și digital. După alte câteva luni au semnat cu The Kurland Agency, o cunoscută agenție de booking din Boston. Trupa a devenit din una locală una națională și chiar internațională, călătorind în toată SUA și lumea.

Vă oferim câteva filmări de la showul celor de la Delvon Lamarr Organ Trio:

Show de calitate la Jazz in the Park#7:

Jimmy James și solourile sale:

Funk, rock, blues de talie mondială:

Demonstrație de virtuozitate:

Jazz in the Park s-a încheiat cu show-ul nord-americancei Judith Hill, premiată Grammy.

Judith Hill live la Jazz in the Park
1 Comment
  1. […] Vaida, Jazz in the Park: e un festival de audiență, parcul e deschis complet, vine Miller Atmosferă boemă și muzică bună cu Shai Maestro și Marcus Miller la Jazz in the Park #7. VIDEO. Explozie de energie și muzică psihedelică cu Tiny Fingers la Jazz in the Park FOTO/VIDEO. Delvon Lamarr Organ Trio, surpriza Jazz in the Park#7. Lecție de rhythm&blues și … […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.